torstai 14. maaliskuuta 2013

Joukossa tyhmyys tiivistyy - vai onko vain niin että jotkut näkevät ja ymmärtävät muita enemmän?

"Vanhaan kotimaahani" Suomeen ollaan taas perustamassa (oikeastaan jo perustettu)  uutta puoluetta. No, esimerkiksi Hollannissa (Alankomaat), jonka väestö on noin 17 miljoonaa,
 on parlamentissa olevien puolueiden lisäksi saman verran sen ulkopuolella, eli yhteensä pitkälti yli 20.

Eli viiden miljoonan Suomeen varmasti mahtuu lisää.  Miten olisi Karppaajien Puolue (KAPU), Suomen Itsenäisyyden Puolustajien  Puolue (SIPPI), Besserwissreiden Oikeistolainen Ohjelma Puolue (BOOP), Kielipoliisien Puolue (KIEPPI), Kaikkien Alojen Asiantuntijoiden Suuri Unioni (KAASU). Noin niinkuin alkuun.

 No, pysytäänpä asiassa. Jos pystytään. 

Joka tapauksessa Suomeen on syntymässä  Jouko Pihon johtama  Suomen Laillisuuspuolue (SLP).
Virallisesti puolue on jo olemassa. Tukijoita haetaan.

Jouko Piho näki kertomansa mukaan  kerran  unen, missä Jumala sanoi hänelle: "You are gonna be the leader of Finland."
 Miksi Jumala puhui englantia, en tiedä. Ehkä ei halunnut sanoa:" Sie werden der neue Führer sein!"

Toisaalta, tietäen kuinka monta maata ja kansallisuutta maailmassa on, ei ole ehkä kohtuullista vaatia  Suomen kaltaisen pienen maan kielen taitamista edes kaikkivaltiaalta. Tai sitten Jumala ajatteli, ettei Pihon ilmoitusta tarvitse kääntää jos se annetaan maailmankielellä.

Entinen opettaja Jouko Piho on tunnettu kolumnisti. Kuten edeltä voi päätellä, varsin selvillä merkittävyydestään Suomen, Euroopan ja koko maailman tasolla.

Piho on ( tätä kirjoittaessani) viimeisimmässä blogissaan kertonut homoja parantaneesta amerikkalaisesta psykiatrista. Mies itse on ollut kuolleena jo 7-8 vuotta. Miksi siis nyt? Koska homofobiaa ja -vihaa lietsotaan juuri nyt . Homoseksuaalisuus on Pihon mielestään sairaus, joka voidaan ja pitää parantaa. Ja ilmeisesti pitää parantaa.


Piho on verrannut Suomea Israeliin, eli ihmeisesti olemme toinen valittu kansa. Suomi on hänen näkyjensä (uniensa) mukaan yhdistyvä Viron ja muiden suomensukuisten kansojen kanssa, lisäksi (hänen mukaansa) Suomen ja Saksan tulevaisuus on paljolti yhteinen. 
Kun Saksa on EU:n kantavia voimia, ja kun  Pihon ja uuden puolueen tärkeimpiä tehtäviä taas  on saada Suomi eroamaan EU:sta, yhteistyö voi olla melko vaikeaa. Vai onkohan Suomen tulevalla johtajalla aikomuksena saada myös Saksa eroamaan, vai peräti hajoittaa koko yhteisö? 

"EU on nimittäin tulevan Antikristuksen diktatuurivallan esiaste eikä Suomen pitäisi olla osa tuota tulevaa pimeyden imperiumia. Ne Suomen poliittiset johtajat, jotka johdattivat Suomen Euroopan ytimeen, veivät Suomen pahuuden ytimeen."

"Meillä suomalaisilla on vielä yksi erityinen syy tukea Israelia ja rukoilla sen rauhan ja menestyksen puolesta. Syy on se, että suuri osa suomalaisista on geneettisesti israelilaisia eli Jaakobin pojan Isaskarin jälkeläisiä. Suomalaisissa on myös Joosefin, Gadin ja Simeonin jälkeläisiä. Me olemme siis osa niistä 10 kadonneesta Israelin sukukunnasta, jotka tulevat lopunaikana palaamaan oikeaan isänmaahansa, jolloin Juuda ja Efraim yhdistyvät jälleen."


Tapaamme siis vielä joskus Israelissa, oikeassa kotimaassamme?!



"Nojaamme Raamattuun ja Suomen lakiin. Raamattuun oikein ymmärrettynä ja Suomen lakiin oikein kirjoitettuna ja sovellettuna sekä myös oikein täytäntöönpantuna. "Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus kuin ehtymätön puro." Aamos 5:24."  
Näin kerrotaan puolueen ohjelmasta.

Herra meitä suomalaisia armahtakoon...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bates Motel