perjantai 9. helmikuuta 2018

Viimeisten aikojen viisaat




Minulla on tuttu ( tai voisi kai sanoa kaveri),
 joka joskus väitti uskovansa, että Elvis on yhä elossa.  
Sosiaalisessa mediassakin jaetaan kuvaa partaisesta miehestä, joka todellakin näyttää siltä, miltä Elvis Aaron Presley voisi näyttää nykyisin. Hän olisi täyttänyt tammikuussa 83 vuotta.



Sama kaverini myös uskoo, että hallitukset ovat vastuussa huumeiden myynnistä (ei ainoastaan esim. Kolumbiassa, vaan kaikkialla maailmassa).

Ja yhä parempaa/pahempaa seuraa: Vatikaani hallitsee prostituutiota. Kaikkialla maailmassa. Viimeiset kolme paavia ovat kuulema tästä vastuussa...
No, mies on entisestä neuvostotasavallasta,  Latviasta. Ehkä se selittää jotakin? 


Amerikassa (USA) on ryhmä ihmisiä, joka uskoo, että maapalloa ei ole, vaan litteä lätty. Heillä on myös oma sivusto netissä.

Suomen presidentin vaaleissa olisi joittekin mielestä voittajan pitänyt olla Laura Huhtasaari, joka  tosiasiassa   kuulema  sai yli 70 prosenttia äänistä.  Vaalit olivat epärehelliset, numeroita muutettiin. 

Koko maailmaa ilmeisesti hallitsevat voimat, joita ei voi vastustaa kukaan. Se on jonkinlainen juutalais-kommunistinen, yhdessä muslimien kanssa toimiva, valkoisen rodun ja länsimaisen sivistyksen tuhoa haluava epäpyhä allianssi.

Jotta me, valkoinen ylivertainen rotu,  voimme selviytyä, meidän tulee varustautua foliohatuilla, koska nämä pahuuden voimat hyökkäävät kimppuumme armottomasti, manipuloiden aivojamme. 

Aikaa ei ole hukattavissa! Kyseessä on länsimaisen sivistyksen selviytymistaistelu! Oletko valmis? 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bates Motel