torstai 8. helmikuuta 2018

Kun on A-olutta...






Suomessa on sanonta: Kun on A- olutta, on B -ystäviä. 
Kirjoitustavasta kai riippuu, tarkoittaako tuo, että kun on: A) olutta, niin on B) ystäviä  vai että kun on A-olutta, se tuo B-luokan ystäviä. Miten milloinkin, kai? 

Mikään ei tuo ystäviä yhtä helposti kuin menestys. Ja raha. Joissakin tapauksissa molemmat yhdessä. 

Olen seurannut tamperelaisen, menestyneen ja legendaarisen kiekkoseuran taaperrusta tämän vuoden Liigassa. 

En ole tamperelainen, en edes enää asu Suomessa. Nykyisen teknologian avulla  voi kuitenkin katsella suomikiekkoakin suorana netissä miltei missäpäin maailmaa tahansa.

Viime vuoden upea taistelu pudotuspeleissä varmasti sai ainakin joukkueen fanit odottamaan tältä(kin) kaudelta paljon.
Valitettavasti näyttää siltä, että pudotuspeleihin ei joukkue tänä keväänä yllä. Tätä kirjoittaessani toivo kuitenkin vielä elää.
Joukkue on pelannut tasaisia otteluita mutta lopussa on usein voitto livahtanut käsistä (tai lavasta).  Valmentajan vastuulla on pitää pakka koossa, ja laatia pelisuunnitelma ja -taktiikka sen mukaan.

Sosiaalisessa mediassa jotkut ovat lausuneet uskomatonta soopaa. Joko kyseessä ovat "feikkifanit" eli trollaajat, tai sitten joidenkin ihmisten suhteellisuuden taju ja käytöstavat ovat alle arvostelun.
Kuten osoittaa  mm. vaatimus että joukkueen pelajien tulisi pyytää anteeksi faneiltaan (!) "huonoa asennettaan ja todellisen motivaation puutetta", mikä on lähinnä naurettava.

Nobody knows you when you´re down and out, lauletaan vanhassa kappaleessa.  
Voittajien seuraan on kyllä aina pyrkijöitä.

Tappion päivinä  NE hävisivät TAAS.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bates Motel