perjantai 1. helmikuuta 2013

Upeeta!!!!





Kyllä sosiaalinen media on vaan hieno juttu! Ilman sitä en ehkä olisi ikinä kuullut karppaamisesta (vieläkö se on muodikasta?), oppinut uudissanoja (ainakin ulkosuomalaiselle) kuten pelittää, parhautta, sanontoja No hyvää päivää! No haloo! Elämä on.  jne.




Televisio-ohjelmienkin valistava ja sivistävä taso on noussut viime vuosina  suorastaan huimasti.  Julkimoita viedään autiolle saarille, pakotetaan syömään jos jonkinlaisia ötököitä.
  Big Brother -ohjelmassa tirkistellään mitä - jos mitään - tapahtuu peiton alla. Suomalaisessa versiossa   ihmiset ovat humalassa.  Kuka mykkänä istuvia ihmisiä jaksaisikaan katsella?

BBC aloitti vuosia sitten ohjelman, missä julkut tanssivat "oikeiden tanssijoiden kanssa. Ohjelma sai jättisuosion, minkä vuoksi muut tv-kanavat Iso-Britanniassa joutuivat keksimään omia julkkuohjelmiaan. Niinpä nämä taivaan lahjat rahvaalle luistelevat tai tekevät muuta hauskaa.

Viimeisimpia taitaa olla ohjelma Splash!, missä julkimot hyppäävät altaaseen. Tornista.   Kukaan ei tiettävästi ole vielä loukkaantunut.
Suomessa jokin kaupallinen kanava voisi laittaa ihmiset hyppyrimäen laelle. Sieltä vain alas, rohkeasti!

Eräänlainen tiedonvälityksen maailmanennätys taitaa olla aamu-tv-ohjelma missä haastateltiin aivan uskomatonta naista.
Noin kolmikymmenvuotias sinkkunainen kertoi suorassa ohjelmassa,  että hän ei halua enää koskaan seksiä, ei ikinä.
 Psykologi selitti sitten että tämä on aivan normaalia, meillä kaikilla on oikeus valita miten elämme.
Hyvä tietää nyt tämäkin! Juontajat kyselivät naiselta, oliko hän aina ajatellut noin, oliko seksi hänen mielestään likaista, jne. Oli kuulema aina tuntenut näin. Ei seksi ole likaista.  Ei kuulema ollut vain koskaan kiinnostanut.

Mainostauolla kerrottiin, että katsojat voivat osallistua arvontaan, missä palkintona on kahden viikon luksusloma Malediiveillä, Mercedes Benz- avoauto ja 20 000 puntaa rahaa.

Noin kiinnostavan aamushown ei ehkä tarvitsisi "ostaa" katsojia tuollaisilla koukuilla.

Jään malttamattomana odottamaan huomista showta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Bates Motel